voetbalzone

‘Ik kan iedere Spanjaard aanraden om naar de Premier League te komen’

Peter Nusselder07 sep 2013, 13:40
Laatst bijgewerkt: 07 sep 2013, 13:40
Advertentie

Na enkele weken bij Liverpool weet Iago Aspas al genoeg; zijn overgang van Celta de Vigo naar Anfield is een juiste beslissing geweest. De Spaanse aanvaller heeft het naar zijn zin bij zijn nieuwe club en ook de Engelse competitie bevalt Aspas uitstekend, na vijf seizoenen in eigen land.

/

De 26-jarige Spanjaard maakte in 2008 voor het eerst zijn opwachting in de hoofdmacht van Celta en speelde nooit voor een andere club, totdat hij deze zomer naar Liverpool verkaste. Daarvan heeft de aanvaller nog geen moment spijt gehad, integendeel zelfs. “Ik zou het iedere speler uit Spanje aanraden om naar de Premier League te komen”, vertelt Aspas in de Engelse media.

“Je krijgt er een totaal ander gevoel, zeker als je het vergelijkt met de Spaanse competitie. Het is voor mij de eerste keer dat ik ergens anders speel en dat maakt het best lastig, maar alles gaat goed. Met Liverpool staan we bovenaan, dus ik ben erg tevreden. Maar er zijn pas drie wedstrijden geweest, de competitie duurt nog lang”, onderkent Aspas.

Bezig met laden …