voetbalzone

‘Ik kan jullie nu al vertellen dat Ibrahimovic niet met ons zal meereizen’

Daniel Cabot Kerkdijk08 dec 2013, 07:30
Laatst bijgewerkt: 08 dec 2013, 07:30
Advertentie

Zlatan Ibrahimovic was zaterdag de absolute uitblinker bij Paris Saint-Germain. De aanvaller nam in zijn vijftigste Ligue 1-duel voor de Parijzenaars, thuis tegen Sochaux (5-0), twee doelpunten en twee assists voor zijn rekening. De teller van de flamboyante aanvaller staat nu op 43 doelpunten en 14 assists voor de club uit Parijs, die in de Franse competitie al weken de dans leidt.

/

Ibrahimovic zal komende week in ieder geval niet te bewonderen zijn, zo verzekerde Laurent Blanc na de 5-0 zege op Sochaux. De ex-speler van onder meer Ajax krijgt in het laatste groepsduel van de Champions League, uit tegen Benfica, rust van zijn trainer. “Hij speelt veel, dus ik kan jullie nu al vertellen dat hij niet met ons zal meereizen naar Lissabon.”

PSG is al zeker van overwintering in de Champions League en de eerste plaats in Groep C. Benfica moet echter een beter resultaat dan Olympiacos halen om op de tweede plaats te eindigen. De club uit Griekenland speelt tegelijkertijd thuis tegen Anderlecht, dat als hekkensluiter slechts om de eer speelt. De club uit Brussel verzamelde tot dusver slechts een schamel punt.

Bezig met laden …