voetbalzone

‘Ik kan met zekerheid zeggen dat we niet van Hasselbaink af willen’

Erik van Dam15 sep 2016, 17:26
Laatst bijgewerkt: 15 sep 2016, 17:26
Advertentie

Queens Park Rangers degradeerde twee seizoenen geleden uit de Premier League en eindigde vorig seizoen in de grijze middenmoot, als twaalfde. Al na enkele maanden ontdeed de club zich van hoofdcoach Chris Ramsey en ter vervanging arriveerde Jimmy Floyd Hasselbaink, die the Hoops echter niet dusdanig liet presteren dat promotie in zicht kwam. Ook dit seizoen loopt het niet lekker.

/

De ambitieuze Londenaren hoopten het nu beter te doen na de hele voorbereiding met Hasselbaink te hebben gewerkt, maar na zeven speelronden staat QPR toch weer slechts veertiende. Dinsdag verloor de club thuis met liefst 0-6 van Newcastle United. Omdat Tony Pulis op de tribunes werd gesignaleerd kwamen er allerlei geruchten in de wereld. QPR zegt echter niet bezig te zijn met de trainer van West Bromwich Albion.

Pulis heeft het weliswaar niet meer naar zijn zin bij the Baggies en Hasselbaink ligt onder vuur bij de buitenwacht, maar één en één is in dit geval geen twee. “Tony Pulis kwam hier gewoon kijken, dat is niet zo vreemd voor een trainer als zijn eigen team niet speelt. Ik heb hem gezien en zat naast hem”, zegt directeur Les Ferdinand van QPR. “Meer is het niet. Het resultaat tegen Newcastle was natuurlijk onaanvaardbaar, maar ik kan met zekerheid zeggen dat we niet bezig zijn de manager te vervangen. We denken niet aan een ander.”

Bezig met laden …