voetbalzone

‘Ik kan niet zeggen waarom hij nog geen enkele minuut heeft gespeeld’

Peter Nusselder10 dec 2015, 16:00
Laatst bijgewerkt: 10 dec 2015, 16:00
Advertentie

Door de aanwezigheid van Daniel Alves zat een vaste basisplaats bij Barcelona er niet in voor Martín Montoya, maar toch kwam de rechtsback de afgelopen jaren nog regelmatig aan spelen toe in de hoofdmacht van de Catalanen. Bij zijn nieuwe club Internazionale zit dat er helemaal niet in.

voetbalzone

Trainer Roberto Mancini lijkt het totaal niet te zien zitten in de 24-jarige Spanjaard, die door Barça op huurbasis naar Milaan is gestuurd. Namens zijn officiële werkgever liet transferadviseur Ariedo Braida al weten dat hij niet snapt waarom Montoya tijdens zowel Serie A- als Coppa Italia-wedstrijden louter op de tribune of de reservebank en ook zaakwaarnemer Juan de Dios tast in het duister.

De belangenbehartiger van de vleugelverdediger heeft geen idee wat er in de ogen van Mancini mis is met Montoya. Die kan zichzelf in ieder geval niets verwijten, meent De Dios. “Ik kan niet uitleggen waarom hij niet speelt. Ik kan de vraag waarom hij nog geen minuut in actie is gekomen niet beantwoorden. Hij heeft nog helemaal niet gespeeld, maar traint nog altijd op honderd procent. Mancini heeft gewoon geen vertrouwen in hem.”

Bezig met laden …