voetbalzone

‘Ik kan ook voor Nederland en Servië uitkomen, dat is inderdaad een luxe’

Peter Nusselder28 sep 2015, 10:10
Laatst bijgewerkt: 28 sep 2015, 10:10
Advertentie

Marko Vejinovic werd geboren in Amsterdam, maar de wortels van de Feyenoord-middenvelder liggen in Zuidoost-Europa; hij zou daarom kunnen spelen voor het nationale team van Bosnië en Herzegovina, maar het Nederlands elftal en de Servische ploeg behoren ook tot de mogelijkheden.

voetbalzone

De 25-jarige Vejinovic, die in het verleden het shirt droeg van Jong Oranje en andere Nederlandse jeugdelftallen, richt zich na zijn overgang van Vitesse naar Feyenoord van afgelopen zomer voorlopig echter vooral op zijn Rotterdamse werkgever. “Mijn interlandambities staan op een laag pitje”, geeft de spelverdeler aan in gesprek met NUsport.

“Het is inderdaad zo dat ik voor Bosnië kan spelen en het is even de vraag hoe en wat”, doelt Vejinovic op het gerucht dat de Bosnische bondscoach hem in de gaten zou houden, “maar ik kan ook voor Nederland en Servië uitkomen. Dat is inderdaad een luxe. Op dit moment ben ik bezig met Feyenoord en zien we het wel. Of ik al benaderd ben? Misschien wel, misschien niet”, houdt de middenvelder zich lachend op de vlakte.

Bezig met laden …