voetbalzone

'Ik ken de club, ben er opgegroeid en iedereen wil bij Barcelona spelen'

Daniel Cabot Kerkdijk20 mei 2013, 22:48
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2013, 22:48
Advertentie

José Manuel Reina werd in de cantera van Barcelona gezien als een groot keeperstalent, maar hij brak nooit door in het eerste elftal. De kans is echter groot dat de huidige doelman van Liverpool een herkansing krijgt, want hij schijnt kandidaat nummer één te zijn om Victor Valdés in Camp Nou op te volgen en Pepe zegt tegen Cadena Ser het zelf ook wel te zien zitten om terug te keren.

/

Barcelona zou in de zomer één ervaren en één jonge sluitpost willen aantrekken en Reina en Marc-André Ter Stegen van Borussia Mönchengladbach worden het vaakst genoemd voor die vacatures. Eerstgenoemde heeft nog een contract tot de zomer van 2016, maar maakt van zijn hart geen moordkuil. “Het is een eer dat Barça geïnteresseerd is. Ik ken de club, ben er opgegroeid en iedere speler wil bij Barcelona spelen”, zegt de dertigjarige Reina.

“Ik weet niet of er al contact is geweest tussen de clubs of met mijn zaakwaarnemer. Hij informeert mij alleen als er iets serieus speelt, dus ik denk niet dat er nu iets concreets is”, vervolgt Reina, die er nu acht seizoenen op heeft zitten in Engeland. De geboren Madrileen zegt zich op zijn plek te voelen bij the Reds, maar zijn carriere wel te willen afsluiten in zijn vaderland. “Natuurlijk, maar je weet nooit hoe het in het voetbal loopt”, besloot Reina, die ook het doel van Villarreal verdedigde.

Bezig met laden …