voetbalzone

'Ik kijk er naar uit om Neymar en Messi samen te zien spelen'

Bart Kruyt26 sep 2012, 16:00
Laatst bijgewerkt: 26 sep 2012, 16:00
Advertentie

Dani Alves staat met open armen te wachten op zijn landgenoot Neymar. Dinsdag kreeg Paris Saint-Germain volgens Sport te horen dat het de komst van de dribbelaar kon vergeten, omdat Santos en Barcelona al akkoord zijn over een transfersom voor Neymar. "Ik hoop dat de soap snel is afgelopen en dat de uitkomst bevredigend zal zijn voor iedereen hier", zei Dani Alves.

/

Volgens de rechtsback van Barcelona zou Neymar uitstekend in het elftal van Tito Vilanova passen. "Ik kijk er naar uit om Neymar en Messi samen te zien spelen", zei Dani Alves tegen RAC1. "Hij zou hier heel erg goed passen en met Neymar zou Barcelona de twee beste aanvallers ter wereld in de ploeg hebben." Daarmee deelde Dani Alves toch weer een sneer uit naar Cristiano Ronaldo, de steraanvaller van Barcelona's aartsrivaal Real Madrid.

De twintigjarige Neymar tekende kort voor de jaarwisseling een nieuw contract bij Santos en ligt nu tot de zomer van 2014 vast bij de Braziliaanse club, maar het ligt in de lijn der verwachting dat hij al een jaar eerder de overstap naar Europa zal maken. Spaanse media schrijven dat Barcelona-preses en voormalig Nike-topman Sandro Rosell al een voorcontract met Neymar heeft afgesloten, evenals een akkoord met Santos over het totaalbedrag voor de transfer van de aanvaller.

Bezig met laden …