voetbalzone

‘Ik kijk heel erg uit naar Man United, maar eerst uit naar Cambuur’

Peter Nusselder10 sep 2015, 16:06
Laatst bijgewerkt: 10 sep 2015, 16:06
Advertentie

Het is jaren geleden dat PSV deel mocht nemen aan de Champions League en veel van de spelers in trainer Phillip Cocu’s selectie speelden zelfs nog nooit op het miljoenenbal. Rechtsbuiten Luciano Narsingh en keeper Jeroen Zoet nemen het dinsdag in eigen huis op tegen Manchester United.

voetbalzone

Memphis Depay verruilde PSV deze zomer voor de Engelse topclub en dus volgt er na het weekend een weerzien. Narsingh heeft er zin in. “Champions League is het hoogst haalbare, Manchester United is een echte topclub en met Memphis hebben ze ook nog een oude clubgenoot. Dus dat wordt een hele mooie wedstrijd”, kijkt de vleugelaanvaller vooruit in gesprek met Omroep Brabant.

Zoet vergeet ondertussen niet dat de Eindhovenaren zaterdag eerst nog in Leeuwarden moeten voetballen, al benadrukt de doelman dat PSV het heeft verdiend om weer op het hoogste Europese niveau te mogen voetballen. “Dus daar kijk ik heel erg naar uit, maar eerst uit naar Cambuur.” Narsingh wil, terug bij zijn club, de interlands vergeten die hij met het Nederlands elftal verloor van IJsland en Turkije. “De kritiek was terecht. Het waren twee waardeloze wedstrijden, maar ik kan de tijd niet terugspoelen.”

Bezig met laden …