voetbalzone

'Ik kijk op het WK niet naar Argentinië, ik ga naar Disneyland met mijn vrouw'

Matthijs van Laar16 apr 2014, 19:15
Laatst bijgewerkt: 16 apr 2014, 19:15
Advertentie

Het moet raar lopen wil Carlos Tévez over twee maanden aanwezig zijn tijdens het WK in Brazilië. De Argentijnse bondscoach Alejandro Sabella deed nog nooit een beroep op de aanvaller van Juventus en de kans op een plek in de 23-koppige selectie is dan ook klein. Tévez heeft zich daar bij neergelegd en heeft alvast andere plannen gemaakt voor komende zomer.

voetbalzone

"Nee, ik denk niet dat ik de wedstrijden van Argentinië op het WK ga kijken", vertelt Carlitos in gesprek met Cronica. "Ik heb plannen om naar Disneyland te gaan met mijn vrouw en mijn kinderen." Tévez vraagt zich echter nog wel steeds af waarom hij steevast wordt genegeerd door Sabella, de coach met wie hij bij het Braziliaanse Corinthians naar eigen zeggen altijd prima samenwerkte.

"Er was nooit een probleem en we hadden respect voor elkaar. Mensen vragen me vaak waarom ik geen deel uitmaak van de nationale ploeg, maar daar kan ik geen antwoord op geven. Dat zou niet respectvol zijn. De dingen zijn zoals ze zijn. De bondscoach is tevreden met de spelers die hij wél selecteert, dat is alles. Als hij wint, is iedereen hem dankbaar voor zijn beslissingen", aldus Tévez.

De dertigjarige aanvaller kwam in totaal 62 keer uit voor de nationale ploeg en was in die duels goed voor 13 doelpunten. De laatste keer dat hij het shirt van los Albicelestes droeg was op 17 juli 2011. Destijds stond Sergio Batista nog aan het roer bij de Argentijnen.

Bezig met laden …