voetbalzone

‘Ik kon naar grotere clubs, maar wil nu nog succesvoller worden bij PEC’

Gijs Freriks24 mrt 2015, 21:20
Laatst bijgewerkt: 24 mrt 2015, 21:20
Advertentie

Bondscoach Pavel Vrba heeft Tomas Necid opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland (28 maart) en het oefenduel met Slowakije (31 maart). De aanvaller van PEC Zwolle kreeg de voorkeur boven Milan Skoda van Slavia Praag.

voetbalzone

“Ik wist dat het tussen mij en Skoda ging. Toen ik hoorde dat ik geselecteerd was, heb ik direct mijn spullen gepakt en ben ik vertrokken. De coach (Ron Jans, red.) heeft mij succes gewenst en dat hij mij maandag weer op de training zou zien”, zegt Necid in gesprek met Zpravy. “Ik ben erg gelukkig. Ik hoop dat ik alle blessures nu achter mij kan laten, want dat is altijd lastig.”

“Bij Zwolle spelen we aanvallend voetbal met uitstekende spelers. Alle teams in Nederland spelen aanvallend, dus voor een spits is het de perfecte competitie”, aldus Necid. “Ik kon in de winterstop naar grotere clubs, maar wilde gewoon voetballen. Ik ben op het moment erg gelukkig en wil nog succesvoller worden in Zwolle.” De 25-jarige Necid scoorde dit seizoen acht keer in achttien competitiewedstrijden.

Bezig met laden …