voetbalzone

‘Ik kreeg van een vriend te horen dat ik door Liverpool was verkocht’

Gijs Freriks19 aug 2016, 08:52
Laatst bijgewerkt: 19 aug 2016, 08:52
Advertentie

Joe Allen was een van de uitblinkers van Wales op het EK in Frankrijk, maar na het toernooi mocht hij van Liverpool vertrekken. De 26-jarige middenvelder vertrok uiteindelijk voor maximaal zestien miljoen euro naar Stoke City en tekende een contract tot de zomer van 2021.

/

Allen vertelt in een interview met de Daily Telegraph dat hij van een vriend hoorde dat hij bij Liverpool zou vertrekken. De international vierde op dat moment vakantie in Ibiza. “Ik kreeg een berichtje van een vriend die mij feliciteerde met de overstap, terwijl ik niet eens wist wat er op dat moment aan het gebeuren was. Het is teleurstellend wanneer je niet weet of de club jou wil verkopen of behouden, terwijl je daar wel naar hebt gevraagd.”

“Om eerlijk te zijn is het niet leuk om van de pers te horen dat er een bod op jou is geaccepteerd. De communicatie verliep dus niet geweldig, maar toen ik hoorde dat het bod was geaccepteerd, waren de intenties van Liverpool voor mij wel duidelijk. Het was een wat vreemde situatie, maar zo gaat het soms. Het maakt nu niet meer uit. Ik zit nu hier”, besluit Allen.

Bezig met laden …