voetbalzone

'Ik leef in een droom, want spelen voor Juventus is altijd mijn droom geweest'

Matthijs van Laar24 aug 2015, 16:47
Laatst bijgewerkt: 24 aug 2015, 16:47
Advertentie
voetbalzone

Afgelopen week maakte Juventus melding van de komst van Alex Sandro, die voor 26 miljoen euro overstapte van FC Porto. De linksback uit Brazilië werd maandag officieel voorgesteld aan pers en publiek in Turijn en daarbij maakte hij zijn ambities wereldkundig. “Een van mijn belangrijkste eigenschappen is dat ik altijd ten koste van alles wil winnen”, gaf hij te kennen.

De 24-jarige speler gaat er alles aan doen om ook in Italië prijzen te pakken, zo verzekerde hij zijn toehoorders. “Ik geef honderd procent en wil goed verdedigen én aanvallen. Ik zal tijdens de trainingen en de wedstrijden mijn kwaliteiten laten zien. Het is altijd mijn droom geweest om voor Juventus te spelen. Het is net alsof ik nu in mijn droom leef”, zei Alex Sandro, die sinds 2011 voor FC Porto actief was en het Europese voetbal dus goed kent.

Zondagavond was hij getuige van de slechte seizoensstart van Juve, dat op eigen veld met 0-1 onderuit ging tegen Udinese. “Het was een spectaculair gevoel om in het stadion te zijn, iets wat iedere speler graag zou willen”, vervolgde hij. “Jammer genoeg ging de wedstrijd verloren, maar we speelden goed en die ene fout werd duur betaald.” Komend weekend krijgt Juventus in de topper bij AS Roma de kans op revanche, dan mogelijk mét de nieuwkomer.

Bezig met laden …