voetbalzone

'Ik maak me geen zorgen, hij zal niet naar Manchester United gaan'

Bart Kruyt31 aug 2013, 13:35
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2013, 13:35
Advertentie

De transfermarkt is nog ruim twee dagen geopend en Manchester United heeft nog altijd geen gewenste middenvelder aangetrokken. Thiago Alcántara ging naar Bayern München, Cesc Fàbregas bleek niet te koop te zijn en een bod op Ander Herrera werd vrijdag afgewezen. De tijd begint nu toch te dringen en Engelse media claimen dat er twaalf miljoen euro is geboden op Daniele De Rossi.

/

Rudi Garcia, coach van De Rossi bij AS Roma, kon dit nieuws zaterdag niet bevestigen of ontkennen. De oefenmeester is er echter wel zeker van dat de middenvelder gewoon in zijn selectie zal blijven: "Ik maak me geen zorgen, hij zal niet naar Manchester United gaan", zei Garcia. "Daniele is niet alleen een grote speler, maar ook een groot persoon. Hij is van Roma en wil voor Roma blijven spelen."

"Na zijn vakantie hebben we het over zijn toekomstplannen gehad", vervolgde Garcia. "Hij heeft me gezegd dat hij na een bepaalde datum niet meer zou vertrekken en dat hij bij Roma wil blijven. Daniele is een man van zijn woord en ik heb dan ook geen twijfels. Hij zal dit seizoen gewoon bij Roma blijven." De dertigjarige De Rossi speelt al zijn gehele loopbaan voor Roma, waarvoor hij tot dusver 307 competitiewedstrijden speelde.

Bezig met laden …