voetbalzone

‘Ik mag voor 100.000 euro weg, dat lijkt me geen shockerend bedrag’

Gijs Freriks13 mrt 2014, 18:30
Laatst bijgewerkt: 13 mrt 2014, 18:30
Advertentie

Danny Verbeek hoopt ook volgend seizoen de clubkleuren van NAC Breda te verdedigen. De aanvaller komt voor het tweede seizoen op rij op huurbasis voor de Parel van het Zuiden uit en heeft nog tot de zomer van 2016 een contract bij Standard Luik. “Ik mag geloof ik voor 100.000 euro weg, dat lijkt me geen shockerend bedrag”, zegt Verbeek.

voetbalzone

De 23-jarige linkspoot kwam vorig seizoen tot 4 doelpunten in 25 wedstrijden voor NAC en de teller staat tijdens het huidige voetbaljaar op 4 treffers in 23 duels in de Eredivisie. Verbeek hoopt dat hij NAC heeft overtuigd om hem definitief van les Rouches over te nemen: “Ze weten voor welk bedrag ze me kunnen krijgen”, vertelt Verbeek aan Omroep Brabant.

De ex-speler van onder meer FC Den Bosch kreeg onlangs in een gesprek met technisch directeur Graeme Rutjes te horen dat NAC tevreden over hem is. “Maar ik heb nog niet gehoord dat ze me definitief willen overnemen. Ik moet gewoon gaan scoren en assists geven, zoals voor de winterstop. Dan zien we wel wat er van komt”, besluit Verbeek, die nog geen minuut in actie kwam voor Standard.

Bezig met laden …