voetbalzone

‘Ik mag ze graag, al verwacht iedereen dat ik het tegenovergestelde zeg’

Erik van Dam04 jun 2016, 09:28
Laatst bijgewerkt: 04 jun 2016, 09:28
Advertentie

Jack Wilshere is al vanaf zijn negende jaar speler van Arsenal en groeide dus op met een aangeleerde vijandigheid jegens Tottenham Hotspur. De 24-jarige middenvelder komt er inmiddels echter achter dat de spelers van the Spurs lang geen slechte kerels zijn. In de nationale selectie van Engeland lopen er inmiddels een paar rond en Wilshere kan het goed met ze vinden, zegt hij.

/

Wilshere heeft bij Engeland gezelschap van Kyle Walker, Danny Rose, Eric Dier, Dele Alli en Harry Kane: vijf man dus van Tottenham ten opzichte van maar één Gunner. “De jongens van Tottenham hebben wel indruk op me gemaakt, ze doen het goed. Het zijn goede voetballers en bovendien aardige jongens. Ik heb ze nu eigenlijk voor het eerst allemaal ontmoet. De laatste keer dat ik erbij zat, was er niemand van Tottenham bij.”

“Ik denk eigenlijk alleen Andros Townsend”, corrigeert Wilshere zichzelf. “Ik kan het met deze jongens goed vinden, ik mag ze graag. Ik weet dat iedereen erop rekent dat ik juist het tegenovergestelde zeg, maar ik vind ze gewoon aardig. Het is een goeie groep jongens.”

Bezig met laden …