voetbalzone

'Ik merk aan kleine dingen dat Van Bronckhorst de man wordt'

Bart Kruyt20 mrt 2015, 17:17
Laatst bijgewerkt: 20 mrt 2015, 17:17
Advertentie

Fred Rutten zal zijn aflopende contract niet verlengen en is bezig aan zijn laatste weken bij Feyenoord. Na dit seizoen zal de hoofdtrainer vervangen moeten worden en Jean-Paul van Gastel leek lange tijd de belangrijkste kandidaat om Rutten op te volgen. Volgens Mikos Gouka ziet het er echter niet naar uit dat hij de nieuwe hoofdcoach wordt.

voetbalzone

Gouka heeft het gevoel dat Giovanni van Bronckhorst naar voren zal worden geschoven, met Van Gastel als zijn assistent. "Ik merk aan kleine dingen dat Van Bronckhorst de man wordt", zegt Gouka, verslaggever van het Algemeen Dagblad, tegen RTV Rijnmond. "Bij Jean-Paul van Gastel proef je toch dat hij angstig is om weggestuurd te worden. Dat wordt een hoofdtrainer uiteindelijk wel. Van Bronckhorst staat daar toch anders in."

"Je hoort ook van mensen die met hem werken dat hij nu anders acteert, meer als een hoofdtrainer", stelt Gouka. "Het zou mij niet verbazen als hij het wordt." Van Bronckhorst is dit seizoen, net als Van Gastel, assistent-trainer onder Rutten.

Bezig met laden …