voetbalzone

‘Ik mis de druk niet, zeker als ik zie wat er dit jaar met Benítez gebeurt’

Peter Nusselder10 dec 2015, 12:26
Laatst bijgewerkt: 10 dec 2015, 12:26
Advertentie

Lang niet iedereen bij Real Madrid was het ermee eens, maar voorzitter Florentino Pérez besloot afgelopen zomer om trainer Carlo Ancelotti de laan uit te sturen en Rafael Benítez als opvolger aan te stellen. Ancelotti lijkt enkele maanden later klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging.

voetbalzone

De Italiaanse oefenmeester heeft wel even wat tijd nodig gehad om zijn ontslag bij de Koninklijke te verwerken. “Ik heb geleden onder mijn vertrek bij Real, ook al had ik begrip voor de situatie en had ik me voorbereid”, vertelt Ancelotti aan France Football. “Maar ik mis de druk niet, zeker niet als ik zie wat er dit jaar met Benítez gebeurt”, doelt de coach op de kritiek die zijn vervanger te verduren krijgt.

Ancelotti heeft niettemin de ambitie om in de toekomst weer zijn opwachting te maken in de Europese top. De oud-middenvelder gaat voor niets minder dan het allerhoogste: “Ik wil nog een Champions League, dus ik ben op zoek naar een geweldige club waar dat mogelijk is. In welk land dat is, maakt me dan niet uit”, zegt de Italiaan, wiens naam al in verband gebracht is met Bayern München en Chelsea.

Bezig met laden …