voetbalzone

'Ik mis de naam van Ferguson, we hebben iemand met zijn kwaliteiten nodig'

Bart Kruyt15 okt 2013, 11:17
Laatst bijgewerkt: 15 okt 2013, 11:17
Advertentie

De Australische bond nam afgelopen weekend afscheid van bondscoach Holger Osieck en is op zoek naar een opvolger. Diverse namen zijn de revue al gepasseerd, en ook Nederlanders Guus Hiddink en Dick Advocaat zijn met de klus in verband gebracht, maar als het aan Mark Bosnich ligt gaat de FFA proberen om Sir Alex Ferguson ervan te overtuigen om uit zijn pensioen te komen.

/

Bosnich speelde in twee periodes bij United en werkte toen samen met de Schot, die aan het einde van het afgelopen seizoen vertrok als coach van de recordkampioen. "Er zijn al heel wat namen genoemd, maar eentje heb ik gemist en dat is die van Ferguson. We hebben juist iemand met zijn kwaliteiten nodig", zegt Bosnich bij Triple M.

De vraag is of Ferguson zin heeft in een avontuur Down Under, maar Bosnich is van mening dat er in ieder geval geïnformeerd moet worden. Volgens de oud-keeper moet er ook met flink wat bankbiljetten gezwaaid worden: "Als je de beste wilt, moet je er ook voor gaan en moet je ook voor willen betalen", vindt Bosnich.

Bezig met laden …