voetbalzone

‘Ik moest lachen, het is belachelijk om Gerrard opeens af te schrijven’

Peter Nusselder29 sep 2014, 10:10
Laatst bijgewerkt: 29 sep 2014, 10:10
Advertentie

Steven Gerrard was dit seizoen nog niet in topvorm, maar de aanvoerder van Liverpool liet zaterdag tijdens de stadsderby tegen Everton met een prachtige treffer zien dat hij nog zeker niet versleten is. Dat er kritiek was op de 34-jarige middenvelder vinden huidig en voormalig ploeggenoot Jordan Henderson en Jamie Redknapp dan ook helemaal niet terecht.

voetbalzone

Stevie is nog altijd een van de beste spelers van de Premier League”, laat Henderson weten in de Engelse media. “Over zijn kwaliteiten bestaat geen enkele twijfel. Er zijn een hoop teams die een mannetje speciaal op hem zetten, dat toont wel aan hoe goed hij is. Hij verdient in mijn ogen dan ook geen kritiek. Hij is de beste voetballer die de Engelse competitie in jaren heeft gehad en behoort nog steeds tot de top.”

Ook Redknapp, tussen 1991 en 2002 speler van the Reds, breekt een lans voor Gerrard. “Ik moest lachen, toen mensen hem gingen afschrijven. Liverpool boekt enkele mindere resultaten en opeens is het zijn schuld? Doe niet zo belachelijk. Ja, hij heeft af en toe rust nodig, maar er is een verschil tussen rust krijgen en gepasseerd worden”, schrijft de columnist in de Daily Mail. “Het is te makkelijk om te zeggen dat iemand niet goed genoeg meer is. Vraag tegenstanders of ze Liverpool liever met of zonder Gerrard treffen, dan is er maar één antwoord mogelijk.”

Bezig met laden …