voetbalzone

'Ik moet dit vergeten, anders beïnvloedt het me in volgende wedstrijden'

Erik van Dam29 apr 2012, 08:35
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2012, 08:35
Advertentie
/

ADO-speler Kenneth Omeruo beleefde zaterdagavond de meest merkwaardige wedstrijd in zijn nog prille profloopbaan. De van Chelsea gehuurde verdediger maakte in de wedstrijd tegen VVV-Venlo eerst een doelpunt, daarna een eigen doelpunt en werd er in de tweede helft vanaf gestuurd met zijn tweede gele kaart van de wedstrijd. De jonge huurling, die een unieke prestatie in de Eredivisie neerzette, had daar zelf flink de balen in.

“Dit is inderdaad de eerste keer dat zoiets me overkomt”, sprak Omeruo na afloop voor de camera's van Eredivisie Live. “Ik had erg pech, had dit helemaal niet verwacht. Bovendien was dit niet goed voor het team.” Terugkijkend op de eigen treffer, na een vrije schop van Danny Holla, legt Omeruo uit dat hij de intentie had de bal uit te verdedigen met het hoofd.

“Maar het was een slechte dag voor me. Dit is de eerste keer dat het gebeurt en hopelijk de laatste keer. Ik moet dit proberen te vergeten, anders gaat het me beïnvloeden in volgende wedstrijden. Dit was een rotavond, maar ik moet het loslaten. Ik ben hier heel gelukkig, het is net een familie. Ik ben hartelijk welkom geheten en voel me vrij om alles te geven. Nu moet ik nog proberen een betere stukje geschiedenis te schrijven in deze competitie.”

Bezig met laden …