voetbalzone

‘Ik moet lachen om Aad de Mos, weet niet wat die man tegen mij heeft’

Gijs Freriks20 sep 2013, 20:00
Laatst bijgewerkt: 20 sep 2013, 20:00
Advertentie
/

De relatie tussen John van den Brom en Aad de Mos lijkt wat te verkoelen. De Mos uitte in april forse kritiek door te zeggen dat de trainer het voetbal van Anderlecht ‘verneukt’ en stelde deze week dat Bram Nuytinck een probleem heeft met zijn coach. De uitspraken van de Hagenaar gaan Van den Brom niet in de koude kleren zitten.

“Alles wat Aad de Mos zegt, daar moet ik eerlijk gezegd om lachen”, zei Van den Brom vrijdag tijdens de persconferentie tegen Sporza, in aanloop naar de wedstrijd van zondagmiddag tegen Club Brugge. “Ik weet niet wat die man tegen mij heeft, maar als ik hoor wat hij allemaal over mij zegt, dan vind ik dat niet mooi. Ik begrijp het ook niet. Het doet altijd wel wat met je. Zeker als het van een collega komt.”

De Mos was tussen 1989 en 1992 de trainer in Brussel met één kampioenschap tot gevolg. Momenteel is hij clubloos. Van den Brom staat met zijn Anderlecht na zeven speelronden op de vierde plaats in de Jupiler Pro League. De tegenstander van zondag, Club, heeft twee punten meer en staat op de tweede plaats. Standard Luik gaat met 21 punten aan kop.

Bezig met laden …