voetbalzone

‘Ik moet wachten totdat Klopp mij nodig heeft, ik heb met hem gesproken’

Daniel Cabot Kerkdijk26 dec 2015, 23:20
Laatst bijgewerkt: 26 dec 2015, 23:20
Advertentie

Christian Benteke startte zaterdag tegen Leicester City niet in de basis van Liverpool. Een blessure bij Divock Origi zorgde ervoor dat de aanvaller na 38 minuten al in het veld kwam. De Belgisch international nam na ruim een uur spelen de enige treffer voor zijn rekening en zorgde er daarmee voor dat Liverpool voor het eerst na vier wedstrijden een zege boekte.

voetbalzone

Benteke erkende dat Liverpool de afgelopen weken in een dip zat. De overwinning op de koploper van de Premier League is dan ook een welkome opsteker. “We hebben laten zien dat we een goed team hebben. De laatste weken waren een hard gelag voor ons. De resultaten waren er niet naar, maar ik denk wel dat we hebben laten zien dat we ervoor wilden vechten.”

Onder leiding van Jürgen Klopp is Benteke niet verzekerd van een basisplaats, ook al kwam hij afgelopen zomer voor 46 miljoen euro over van Aston Villa. “Iedereen kan zien dat we een grote selectie hebben, met veel kwaliteitsvoetballers. Ik moet geduldig zijn en wachten totdat de manager mij nodig heeft. Ik heb een paar dagen geleden met Klopp gesproken en hij heeft me verteld wat hij van mij verwacht. Ik probeer dat op het veld te laten zien.”

Bezig met laden …