voetbalzone

'Ik naar Real Madrid? Nee, dat zou echt geen goed idee zijn'

Daniel Cabot Kerkdijk04 dec 2015, 12:19
Laatst bijgewerkt: 04 dec 2015, 12:19
Advertentie
voetbalzone

Zelfs Josep Guardiola werd de laatste weken met het trainerschap van Real Madrid in verband gebracht. De voormalig succestrainer van Barcelona zou een van de kandidaten zijn om eventueel het takenpakket van de onder druk staande Rafael Benítez over te nemen. Daar moest de trainer van Bayern München vandaag hard om lachen.

"Ik naar Real Madrid? Nee, dat zou echt geen goed idee zijn. Volgens mij passen we niet bij elkaar", lachte Guardiola toen een journalist vroeg wat er waar was van de geruchten. Vervolgens kreeg de oud-middenvelder de vraag of dat te maken had met zijn voorkeur voor een onafhankelijk Catalonië. Daar moest Guardiola hard om lachen. "Haha, nee. In die richting moet je het niet zoeken."

Arjen Robben mist zaterdag ook de uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. "Hij heeft ons gezegd dat hij niet fit is'', vertelde Guardiola. Robben liep anderhalve week geleden een spierblessure op in het duel met Olymciakos in de Champions League. Voor de geblesseerde Douglas Costa en David Alaba komt de ontmoeting met Borussia Mönchengladbach ook nog te vroeg. Guardiola verwacht dat Franck Ribéry nog voor de winterstop zijn rentree maakt.

Bezig met laden …