voetbalzone

'Ik praat al een paar dagen niet met mijn zaakwaarnemers over Barça'

Daniel Cabot Kerkdijk12 jun 2011, 19:08
Laatst bijgewerkt: 12 jun 2011, 19:08
Advertentie

Kiko Femenía weet nog niet waar hij komend seizoen onder contract zal staan. De twintigjarige middenvelder van het gedegradeerde Hércules wordt reeds enkele weken met Barcelona in verband gebracht, maar de laatste dagen is het opvallend stil. De jongeling zegt niets uit Catalonië te hebben vernomen. "Ik praat al een paar dagen niet met mijn zaakwaarnemers over Barcelona", stelt Femenía.

Femenía debuteerde in het seizoen 2008/09 in de hoofdmacht van Hércules en kreeg de afgelopen twee seizoenen volop speeltijd. Afgelopen seizoen kwam hij tot 34 optredens, in 2009/10 speelde hij één keer meer mee. "Ik blijf rustig onder de huidige situatie", citeren diverse Spaanse media. "Ik ga ervan uit dat er snel duidelijkheid komt en ik hoop dat zowel de club als ik erop vooruit gaat."

"Ik weet echt niet wanneer er duidelijkheid komt", verzekert Femenía, die naar alle waarschijnlijkheid eerst voor Barcelona B zal spelen, indien de transfer naar Catalonië doorgang vindt. De middenvelder heeft een transferclausule van tien miljoen euro. De Spaanse media gaan ervan uit dat er bij een eventuele overgang sprake zal zijn van een transfersom van vier miljoen euro, exclusief allerlei variabele clausules

Bezig met laden …