voetbalzone

'Ik praat liever over de prestaties van Suárez, hij is de beste in Engeland'

Bart Kruyt21 apr 2013, 21:16
Laatst bijgewerkt: 21 apr 2013, 21:16
Advertentie

Steven Gerrard wil niet reageren op de beet van Luis Suárez in de arm van Branislav Ivanovic. De Uruguayaanse aanvaller van Liverpool ging zijn boekje tijdens de wedstrijd tegen Chelsea (waarin hij in de slotminuut de 2-2 binnen kopte) volledig te buiten en de Engelse voetbalbond heeft al aangegeven een onderzoek te zullen starten. De aanvoerder van the Reds zegt het incident niet te hebben waargenomen en neemt Suárez vooralsnog in bescherming.

/

Trainer Brendan Rodgers wilde niet reageren daar hij de beelden nog niet gezien had en datzelfde geldt voor Gerrard. “Ik ben niet bekend met het incident”, reageerde de 32-jarige middenvelder tegen Sky Sports. “Als ik de beelden heb gezien, ga ik er pas over oordelen. Ik praat liever over zijn prestaties in de tweede helft tegen Chelsea en zijn seizoen tot dusver. He’s been by far the best player in the league”, zegt Gerrard.

“Hij staat net achter Cristiano Ronaldo en Lionel Messi in het rijtje met de beste spelers in de wereld”, vervolgde Gerrard zijn lofzang over Suárez, die als speler van Ajax al eens PSV’er Otman Bakkal in de nek beet. “Ik blijf elke dag herhalen dat Suárez een genie is.” Juan Mata zegt het voorval ook te hebben gemist. “Ik heb het niet gezien, maar natuurlijk is Suárez een van de beste spelers in de Premier League”, zei de Spanjaard. Het is nog niet bekend wanneer de FA beslist over de hoogte van de waarschijnlijke schorsing van Suárez.

Bezig met laden …