voetbalzone

'Ik reken erop dat Luis niet aan andere Engelse club verkocht zal worden'

Bart Kruyt13 aug 2013, 22:25
Laatst bijgewerkt: 13 aug 2013, 22:25
Advertentie

Arsenal heeft veel geld voor hem over, maar het is nog maar de vraag of Luis Suárez Liverpool zal verruilen voor een avontuur bij the Gunners. De aanvaller staat zelf weliswaar open voor een overstap, maar Liverpools clubeigenaar John W. Henry heeft aangegeven dat Suárez niet verkocht zal worden: en zeker niet aan een concurrent in de competitie. Steven Gerrard is daar maar wat blij mee.

/

De clubicoon van Liverpool heeft al vaak aangegeven hoe graag hij met Suárez samenspeelt en zei vorig seizoen nog dat de aanvaller in zijn ogen bij de beste drie spelers van de wereld hoort, samen met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. "Ik denk dat het heel belangrijk is dat hij blijft", zei Gerrard bij een persconferentie van de Engelse ploeg. "Hij is een van de betere spelers van dit moment en ik begrijp dan ook dat andere clubs belangstelling voor hem hebben."

"Natuurlijk wil ik proberen om hem ervan te overtuigen om hier te blijven, want ik speel graag met hem samen en ik wil niet dat hij vertrekt", vervolgde Gerrard. "Liverpool wil weer vooruit en daarom is het belangrijk dat hij blijft. Maar op het moment weet ik niet wat er gaat gebeuren, echt niet. Ik reken er alleen op dat Luis niet aan een andere Engelse club verkocht zal worden."

Bezig met laden …