voetbalzone

‘Ik richt me alleen op de problemen van Slovenië, niet op die van Engeland’

Peter Nusselder22 jun 2010, 20:16
Laatst bijgewerkt: 22 jun 2010, 20:16
Advertentie

Met de beslissende wedstrijd tegen Slovenië voor de boeg rommelt het in het Engelse kamp. De Sloveense bondscoach Matjaz Kek wil echter dat hij en zijn selectie zich louter met henzelf bezighouden. “Ik ben met mijn gedachten alleen bij Slovenië”, laat de trainer dinsdag weten in de Engelse media. “Onze wens is om door te dringen tot de tweede ronde.”

/

Slovenië gaat met vier punten verrassend aan de leiding in groep C en heeft kwalificatie voor de achtste finales in eigen hand; een gelijkspel tegen Engeland volstaat daarvoor woensdag. “We zijn ons bewust van het belang van het duel van morgen. de inzet is zeer hoog. Maar Engeland móet naar de tweede ronde, Slovenië wil het gewoon heel erg graag. Dat is onze wens”, kijkt Kek vooruit.

De onrust aan Engelse zijde wil de bondscoach het liefst aan zich voorbij laten gaan. “Ik richt me alleen op de problemen van Slovenië, niet op die van Engeland. Ik heb groot respect voor Engeland, voor de spelers en voor de coach. Maar ik ben met mijn gedachten alleen bij Slovenië. Het zou erg veel betekenen als we ons plaatsten voor de tweede ronde, dat zou een fantastisch succes zijn”, besluit Kek.

Bezig met laden …