voetbalzone

‘Ik slaap nu in een aparte pyjama: Balotelli’s shirt en een Napoli-broek’

Erik van Dam10 okt 2013, 11:37
Laatst bijgewerkt: 10 okt 2013, 11:37
Advertentie

José Reina schreef vorige maand geschiedenis, door als eerste doelman ooit een penalty van Mario Balotelli te keren in een officiële wedstrijd. In San Siro mocht Super Mario aanleggen vanaf elf meter, maar faalde hij bij zijn specialiteit. Reina is trots op het bijzondere moment en heeft een aandenken aan de wedstrijd bewaard, onthult hij.

/

De 31-jarige doelman, die in de zomer wegging bij Liverpool en herenigd werd met Rafael Benítez, vroeg Balotelli na afloop van het duel om diens wedstrijdshirt. “Nadat ik zijn penalty had gepakt, moest ik het wel vragen. Het was immers een historische gebeurtenis. Hij gaf het me ook en ik heb het mee naar huis genomen. Ik slaap nu in een nogal aparte pyjama: het shirt van Mario een broek van Napoli”, vertelt Reina.

Negen dagen nadat Balotelli miste tegen Napoli, benutte hij overigens wel weer een nieuwe penalty in de Champions League-wedstrijd tegen Ajax. Namens Internazionale scoorde hij zesmaal vanaf de stip, voor Manchester City deed hij dat negen keer, voor Italië vier keer en als Rossonero staat hij nu op zeven keer raak en één keer mis.

Bezig met laden …