voetbalzone

'Ik snap niet waarom het Bernabéu Ronaldo uitfluit'

Matthijs van Laar01 mei 2015, 16:36
Laatst bijgewerkt: 01 mei 2015, 16:36
Advertentie
voetbalzone

Cristiano Ronaldo breekt ook dit seizoen weer record na record, maar zijn houding op het veld staat niet iedereen aan. Zelfs fans van Real Madrid laten dat soms weten, bijvoorbeeld door hem uit te fluiten. Dat gebeurde ook onlangs weer en coach Carlo Ancelotti kan daar met zijn hoofd niet bij.

Woensdag kreeg de Portugees de wind van voren van een gedeelte van het eigen publiek, vanwege zijn reactie na het doelpunt van Álvaro Arbeloa. De verdediger tikte de bal binnen, waardoor Ronaldo een treffer misliep. "Hij scoort niet voor niets vijftig goals per jaar. Dit zit in zijn aard. Hij is nooit tevreden met zijn prestaties en blijft vechten. Daarom is hij al zo lang goed. Daarom scoort hij zoveel."

"Ik snap niet waarom de mensen in het Santiago Bernabéu hem uitfluiten", vervolgde Ancelotti, die zijn team deze dagen voorbereidt op de lastige competitiewedstrijd bij Sevilla van zaterdag. Real Madrid hoopt door winst de achterstand op Barcelona weg te werken. De nummer één van de Primera División staat, met nog vier duels te gaan, twee punten voor.

Bezig met laden …