voetbalzone

‘Ik speel het liefst tegen hem, hij is de beste linksback van het land’

Robin Bruggeman02 sep 2016, 15:11
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2016, 15:11
Advertentie

Andros Townsend nam het dit seizoen met zijn nieuwe club Crystal Palace al op tegen zijn oude club Tottenham Hotspur en ging toen met een 1-0 nederlaag het veld af. De vleugelspeler vocht enkele verbeten duels uit met oud-teamgenoot Danny Rose en had na afloop lovende woorden voor de vleugelverdediger.

/

“Om eerlijk te zijn is Rose de speler waar ik het liefst tegen speel. Hij is wat mij betreft waarschijnlijk de beste linksback van het land”, complimenteert hij zijn voormalige ploegmaat tijdens een persevenement. “Op de trainingen bij the Spurs namen we het vaak tegen elkaar op en raakten we elkaar de hele tijd, dus ik vind het nog steeds leuk om tegen hem te spelen.”

Palace versterkte zich de afgelopen transferperiode met onder anderen Christian Benteke en Loïc Rémy en Towsend heeft dan ook hoge verwachtingen van dit seizoen: “Ja, ik heb er zeker zin in gezien de aanwinsten die we in de afgelopen dagen binnen hebben gesleept. Het is goed dat de transferperiode nu voorbij is, zodat iedereen zich kan richten op een spannend seizoen met onze huidige selectie.”

Bezig met laden …