voetbalzone

‘Ik sta open voor een transfer, in Nederland zat ik al bij een topclub’

Erik van Dam26 mei 2014, 12:48
Laatst bijgewerkt: 26 mei 2014, 12:48
Advertentie

Ola Toivonen sluit niet uit dat zijn verblijf bij Stade Rennes beperkt blijft tot slechts zes maanden. De 27-jarige aanvallende middenvelder annex aanvaller stapte in januari over van PSV naar de Franse club en tekende daar voor drieënhalf jaar. Na vijftien wedstrijden en zeven doelpunten in de Ligue 1 sluimert er echter alweer belangstelling van andere clubs en dat vindt Toivonen prettig om te merken.

voetbalzone

Een paar dagen geleden schreef L’Équipe dat Juventus aan Toivonen denkt, als opvolger van Mirko Vucinic. Maandag reageert de Zweed op de geruchten. “Ik weet dat er veel belangstelling is van andere clubs, we zullen zien wat er gebeurt. Of er al concrete aanbiedingen zijn gekomen? Geen commentaar. Ik heb een open verstandhouding met de trainer en de voorzitter hier, we zullen zien.”

“Ik ben niet direct tegen een transfer, als de kans komt. In Nederland zat ik ook al bij een topclub”, aldus Toivonen. “Bij PSV was het technische niveau ongelooflijk hoog en nu zit ik bij een club waar er meer fysiek voetbal is. Technisch gezien is het een treetje minder en fysiek gezien twee stappen hoger”, legt Toivonen uit.

Bezig met laden …