voetbalzone

‘Ik stel mezelf geen deadline en volgens mij staat Ajax er ook zo in’

Daniel Cabot Kerkdijk04 aug 2014, 07:10
Laatst bijgewerkt: 04 aug 2014, 07:10
Advertentie

Niklas Moisander legt zichzelf geen deadline op tijdens deze transferperiode. De verdediger annex captain van Ajax staat welwillend tegenover een avontuur in het buitenland, maar heeft voor zichzelf geen uiterste datum geprikt. De zomerse transfermarkt duurt nog een kleine vier weken en de Fins international sluit een laat vertrek uit Amsterdam zeker niet uit.

voetbalzone

"Ik stel mezelf geen deadline en volgens mij staat Ajax er ook zo in", vertelt Moisander in gesprek met NUsport. "En mocht het niet tot een transfer komen, dan blijf ik met heel veel plezier bij Ajax." Van concrete belangstelling is nog geen sprake, ook al wordt hij regelmatig met Hamburger SV in verband gebracht. "Daarom was het ook makkelijk om me deze seizoensvoorbereiding op Ajax te concentreren."

Het contract van Moisander loopt nog een klein jaar door. Het ligt voor de hand dat de clubleiding van Ajax graag ziet dat de verdediger niet gratis de deur uitwandelt en dus een nieuw, meerjarig contract ondertekent. De Fin wil nu nog niet zeggen of dat tot de mogelijkheden behoort. "Met Ajax is daar nog niet over gesproken. Als ik in september nog hier speel, dan gaan we eens rustig kijken."

Bezig met laden …