voetbalzone

‘Ik tekende bij na al dat gedoe met Man United, de besten bleven hier’

Peter Nusselder09 aug 2014, 14:00
Laatst bijgewerkt: 09 aug 2014, 14:00
Advertentie

Leighton Baines stond een jaar geleden zeer nadrukkelijk in de belangstelling van Manchester United, maar verkoos een langer verblijf bij Everton uiteindelijk boven een vertrek naar Old Trafford. De linksback is blij dat hij zijn huidige werkgever trouw bleef en tekende voor vier seizoenen bij.

voetbalzone

Het beleid dat de clubleiding heeft uitgestippeld heeft er mede voor gezorgd dat de 29-jarige Engels international nog steeds helemaal achter zijn beslissing staat. “De club is er de afgelopen tijd in geslaagd om de beste spelers te behouden”, vertelt Baines aan de Liverpool Echo. “Iedereen die in verband werd gebracht met andere clubs is gebleven: Ross Barkley, John Stones, Séamus Coleman.”

“Die jonge jongens hebben hun beste jaren nog voor zich, maar ze zijn gelukkig hier. Dat is voor mij ook ontzettend belangrijk. De trainer vertelde ook dat hij hen hier wilde houden toen ik mijn contract verlengde. Ik tekende bij na al dat gedoe met Manchester United, en Everton was toen al bezig met de vraag hoe ze iedereen konden behouden. En de jongens hebben nooit overwogen om weg te gaan, hebben ze me verteld.”

Bezig met laden …