voetbalzone

‘Ik verwacht dat we van Feyenoord ook nog wat jongens krijgen’

Peter Nusselder18 jun 2013, 12:25
Laatst bijgewerkt: 18 jun 2013, 12:25
Advertentie

Jon Dahl Tomasson is blij dat hij de kans krijgt om als hoofdcoach aan de slag te gaan. De Deen was al bij Excelsior in dienst als assistent van John Lammers, maar staat komend seizoen als eindverantwoordelijke voor de spelersgroep in Rotterdam. Tomasson verwacht er veel van.

/

In de eerste plaats hoopt de 36-jarige oud-voetballer zich als trainer te kunnen ontwikkelen. “Voor voor mij is dit een geweldige kans. Excelsior is een heel leuke club, die heel veel mensen aanspreekt”, vertelt Tomasson aan het Algemeen Dagblad. De 112-voudig Deens international ziet het als een uitdaging om het voor het zeggen te krijgen op Woudestein.

Daarnaast gaat de voormalig aanvaller, die tussen 1998 en 2002 voor Feyenoord uitkwam en er in 2011 ook zijn actieve carrière beëindigde, ervan uit dat hij hulp krijgt van zijn oud-werkgever. Tomasson rekent erop dat de stadgenoot verschillende spelers bij Excelsior zal stallen. “We hebben al een aantal goede spelers gehaald en ik verwacht dat we van Feyenoord ook nog wat jongens krijgen.”

Bezig met laden …