voetbalzone

‘Ik vind Cristiano geweldig, ik leer zóveel van de beste ter wereld’

Erik van Dam24 dec 2013, 11:42
Laatst bijgewerkt: 24 dec 2013, 11:42
Advertentie

Casemiro prijst zich gelukkig dat hij bij Real Madrid in één team speelt met Cristiano Ronaldo. De 21-jarige middenvelder komt minder aan bod dan hij zou willen, maar traint wel op dagelijkse basis met de Portugese superster. Hij ziet van dichtbij hoe goed CR7 is en hoopt van harte dat Ronaldo in januari de Ballon d’Or krijgt uitgereikt van de FIFA.

/

Ronaldo is, samen met Franck Ribéry en Lionel Messi, genomineerd voor de prestigieuze award. Op 13 januari weet hij of hij de Ballon d’Or voor de tweede keer wint, of dat hij er toch weer naast grijpt. Als het aan teamgenoot Casemiro ligt, valt de ster in de prijzen. “Hij is een ongelooflijk persoon”, zegt de Braziliaan bewonderend. “Hij staat altijd klaar om anderen te helpen.”

“Hij traint met een lach op het gezicht en gedraagt zich altijd heel professioneel”, vindt Casemiro. “Voor mij is Cristiano de favoriet voor de Ballon d’Or. Met hem samenwerken is geweldig, hij is de beste ter wereld en ik leer zóveel van hem. Ook van Zinédine Zidane en Carlo Ancelotti leer ik veel, dat is een geweldig duo”, zegt de middenvelder. Hij mocht dit seizoen vier keer invallen in de competitie en kreeg een basisplaats en invalbeurt in de Champions League.

Bezig met laden …