voetbalzone

'Ik vind dat Feyenoord zich beter had moeten voorbereiden'

Bart Kruyt03 dec 2014, 14:34
Laatst bijgewerkt: 03 dec 2014, 14:34
Advertentie

Feyenoord kende een dramatische start van het seizoen, maar heeft na de verloren Klassieker (en de bekeruitschakeling tegen Go Ahead Eagles) geen enkele competitiewedstrijd meer verloren. De ploeg van Fred Rutten is opgeklommen naar de derde plaats van de ranglijst en heeft zeven punten meer dan PSV. Feyenoord gaat over twee weken nog op bezoek bij de Eindhovenaren.

voetbalzone

Wanneer de manschappen van Rutten weten te winnen van PSV, doen zij weer helemaal mee in de strijd om de koppositie. Mario Been is blij dat het zo goed gaat met Feyenoord, maar blijft het toch erg jammer vinden dat Colin Kazim-Richards niet de juiste spits lijkt te zijn. "Ze hebben pas zeven goals tegen in de competitie, terwijl dat er vorig jaar omstreeks deze tijd een stuk of twintig waren, geloof ik. Kun je nagaan als je nu een type Graziano Pellè had gehad...", baalt Been.

"Er is al veel over gezegd en geschreven, maar ik vind dat de club zich beter had moeten voorbereiden", vervolgt de voormalig coach van Feyenoord in gesprek met Voetbal International. "Ze wisten dat Pellè uiteindelijk wel zou vertrekken, nou, dan heb je maar te zorgen voor een volwaardige vervanger." Feyenoord speelt aankomend weekend de stadsderby met Excelsior.

Bezig met laden …