voetbalzone

'Ik vind het absoluut jammer dat de trainer na dit seizoen vertrekt'

Bart Kruyt16 mrt 2015, 08:45
Laatst bijgewerkt: 16 mrt 2015, 08:45
Advertentie

Anass Achahbar werd vorig seizoen verhuurd aan Arminia Bielefeld en keerde in de zomer terug bij Feyenoord. Lange tijd liep hij wat verloren rond op Varkenoord, maar de aanvaller kreeg in de afgelopen weken toch een nieuwe kans van Fred Rutten. De coach liet Achahbar al een paar keer invallen en zondag maakte de jongeling de winnende goal tegen FC Dordrecht.

voetbalzone

Achahbar scoorde in blessuretijd en rende na zijn doelpunt direct naar Rutten toe. "Ik vind het absoluut jammer dat de trainer na dit seizoen vertrekt", zei de matchwinnaar tegen De Telegraaf. "Hij heeft me de laatste tijd vertrouwen gegeven, maar zei wel dat ik geduld moest hebben. Ik ben blijven vechten voor mijn kans, probeerde het op trainingen en tijdens wedstrijden te laten zien. Dat ik nu zo belangrijk ben voor het team is een geweldige beloning."

Zijn invalbeurt tegen Dordrecht betekende zijn vijfde competitiewedstrijd van dit seizoen en Achahbar speelde al deze duels in de laatste anderhalve maand. Hij mocht bovendien invallen in de verloren thuiswedstrijd tegen AS Roma. Achahbar heeft een aflopend contract bij Feyenoord, maar heeft aangegeven dat hij maar wat graag wil bijtekenen.

Bezig met laden …