voetbalzone

‘Ik vind het mooi weddenschappen aan te gaan met sponsors’

Erik van Dam08 nov 2014, 08:36
Laatst bijgewerkt: 08 nov 2014, 08:36
Advertentie

Dankzij een 1-3 overwinning in De Adelaarshorst klom Heracles Almelo vorig weekend weg van de achttiende plaats in de Eredivisie. Bryan Linssen nam in die wedstrijd alle doelpunten van de zwart-witten voor zijn rekening en nam op die manier het voortouw. Vorig seizoen maakte hij er al elf in de competitie en nu hoopt hij dat hij erin slaagt de club verder weg te trekken uit de degradatiezone. Behalve lijfsbehoud voor de club kan hem dat persoonlijk misschien ook nog wat leuks opleveren.

voetbalzone

Linssen zegt dat het gevoel van vorig seizoen aan het terugkomen is. De 24-jarige aanvaller heeft het geloof in zichzelf weer hervonden en is op en top gemotiveerd voor de thuiswedstrijd van zondagmiddag tegen PSV. Hij hoopt de Eindhovenaren pijn te kunnen doen, maar spreekt in het Algemeen Dagblad wel met het nodige respect over de tegenstander. “Het PSV van dit seizoen is wel heel erg sterk. De beste ploeg van Nederland, zonder twijfel”, zegt Linssen complimenteus.

Mocht het Linssen lukken te scoren tegen PSV, dan bezorgt hij Heracles wellicht één of drie punten. Scoren zou echter ook goed zijn voor eigen gewin. “Ik vind het mooi om weddenschappen aan te gaan met sponsors. Voor de wedstrijd tegen FC Emmen sprak ik met een sponsor af dat ik een tuinset zou krijgen, wanneer ik een doelpunt zou maken. Die tuinset heb ik inmiddels thuis staan.”

Vorig seizoen bezorgde Linssen zichzelf ook al een paar mooie cadeaus, doet hij uit de doeken. “Ik heb een paar dagen rondgereden in een Porsche Cayenne en een Porsche Panamera, nadat ik tien keer had gescoord”, vertelt hij. Als hij dit seizoen nog eens tien keer scoort, wordt de Panamera weer van stal gehaald: dertien treffers zou zelfs betekenen dat hij een paar dagen een Ferrari te leen krijgt van een sponsor van Heracles.

Bezig met laden …