voetbalzone

'Ik vind mezelf een Eredivisiewaardige speler, ik wil mezelf terug knokken'

Bart Kruyt14 jun 2013, 17:53
Laatst bijgewerkt: 14 jun 2013, 17:53
Advertentie

Kevin Visser speelt volgend seizoen niet in de Eredivisie. De middenvelder maakte in de afgelopen drie jaar nog behoorlijk wat speelminuten voor ADO Den Haag, maar moest het in het laatste seizoen vooral doen met invalbeurten. Omdat het er niet naar uitzag dat zijn rol in het elftal zou gaan veranderen, vervolgt Visser zijn loopbaan bij Helmond Sport.

/

De middenvelder tekende al in mei een driejarig contract bij de eerstedivisionist. "Ik doe een stapje achteruit, om vervolgens twee stappen vooruit te kunnen doen", legt hij uit aan Voetbal International. "Ik vind mezelf een Eredivisiewaardige speler, dus wil ik mezelf weer terug knokken op dat niveau. Bij Helmond Sport gaven ze me zo'n goed gevoel, dat ik dit besloot aan te gaan."

De 25-jarige Visser had enkele weken geleden nog een gesprek met Maurice Steijn, die aangaf dat hij niet verwachte dat de rol van de middenvelder bij ADO zou veranderen. Visser besloot daarom om zijn contract in de hofstad te laten ontbinden. Helmond Sport eindigde vorig seizoen op de vierde plaats in de Jupiler League en liep in de play-offs promotie mis.

Bezig met laden …