voetbalzone

‘Ik vind niet dat we ons moeizaam hebben aangepast aan Luis Enrique’

Peter Nusselder30 dec 2014, 13:40
Laatst bijgewerkt: 30 dec 2014, 13:40
Advertentie

Barcelona greep vorig seizoen onder leiding van trainer Gerardo Martino naast alle hoofdprijzen en nam in de zomer afscheid van de Argentijnse oefenmeester, die werd vervangen door Luis Enrique. Ook de van Celta de Vigo overgekomen coach heeft het vooralsnog echter lastig bij de Catalanen.

voetbalzone

Barça was lange tijd de ongeslagen koploper van de Primera División, maar concurrent Real Madrid gaat het nieuwe jaar in als de nummer één van Spanje, met een punt meer en bovendien een wedstrijd minder gespeeld. Hoewel het spel van Luis Enriques team nog regelmatig te wensen overlaat, is middenvelder Andrés Iniesta niet van mening dat de ploeg zich moeizaam heeft aangepast aan de nieuwe trainer.

“Zo zie ik dat niet”, vertelt de dertigjarige Spanjaard aan El Mundo Deportivo. “Volgens mij proberen we gewoon op een mooie manier te voetballen en te combineren, willen we het wat spectaculairder maken. Iedere speler weet wat er van hem gevraagd wordt. Je moet je wel aanpassen aan wat een coach van je verlangt, maar je moet het zelf doen”, benadrukt de technicus.

Bezig met laden …