voetbalzone

‘Ik voel mij thuis bij Liverpool, maar moet op het veld beter presteren’

Gijs Freriks10 jun 2015, 23:06
Laatst bijgewerkt: 10 jun 2015, 23:06
Advertentie

Adam Lallana werd met de nodige bombarie gepresenteerd bij Liverpool, maar heeft in zijn debuutseizoen niet veel indruk kunnen maken. De aankoop van circa dertig miljoen euro maakte, mede door blessureleeed, slechts zes goals in 41 officiële duels en beseft dat het beter kan en moet.

voetbalzone

“Ik heb nog veel te bieden. Ik voel mij thuis bij Liverpool, maar blessures wierpen mij ver terug en op het veld moet ik natuurlijk ook beter presteren. Ik niet alleen, wij allemaal”, zegt de Engels international op de website van zijn werkgever. De 27-jarige Lallana kwam met knieproblemen binnen op Anfield en liep later in het seizoen nog tegen een dijbeen- en liesblessure aan.

Bij Liverpool krijgt hij volgend seizoen concurrentie van James Milner, die transfervrij wordt overgenomen van Manchester City. Lallana heet de kilometervreter van harte welkom: “Hij is een fantastische speler. Hij heeft veel interlands gespeeld en prijzen gewonnen en zal ongetwijfeld belangrijk worden voor de ploeg. Hij is een voorbeeld voor ons allemaal.”

Bezig met laden …