voetbalzone

‘Ik voel veel steun bij Real Madrid en hoop het waar te gaan maken’

Erik van Dam08 jul 2015, 20:37
Laatst bijgewerkt: 08 jul 2015, 20:37
Advertentie

Real Madrid maakte woensdag bekend dat het contract van Daniel Carvajal met een jaar is verlengd, tot medio 2020. De rechtsback, die al langere tijd basisspeler is in de Spaanse hoofdstad, kan nog jaren vooruit met de huidige verbintenis en is daar erg dankbaar voor. Hij zegt dat hij op het veld het vertrouwen hoopt terug te betalen dat Real Madrid en de supporters in hem steken.

voetbalzone

“We gaan er alles aan doen om er een succesvol seizoen van te maken, ik ben enthousiast over onze plannen voor het seizoen 2015/16. Ik ben hier al praktisch tien jaar, ben hier opgegroeid en heb hier de waarden van de club leren kennen. Ik ben heel trots dat ik nog eens vijf jaar zal blijven en ben dankbaar voor het vertrouwen dat de club me geeft. Ik voel veel steun en ik hoop dat ik dat helemaal zal rechtvaardigen”, zegt Carvajal.

De 23-jarige Spanjaard komt al zijn hele profloopbaan uit voor Real Madrid, behoudens een seizoen bij Bayer Leverkusen. Real kocht hem na dat ene jaar in Duitsland meteen weer terug. “Ik ben meer de speler geworden waarvan ik droomde dat ik ‘m zou worden, dan de speler waarvan ik dácht dat ik ‘m zou worden. Als ik terugkijk op mijn carrière is het haast ondenkbaar dat ik nu voor vijf jaar heb getekend. Sinds 2002 heb ik altijd van Real gedroomd en ik ben God dankbaar dat het mogelijk is geworden.”

Bezig met laden …