voetbalzone

‘Ik vraag me wel af waarom Feyenoord hem uitgerekend nu haalt’

Erik van Dam12 aug 2015, 22:01
Laatst bijgewerkt: 12 aug 2015, 22:01
Advertentie

Feyenoord maakte vorige week vrijdag bekend dat het Michiel Kramer aantrok en dinsdag werd hij officieel gepresenteerd aan de buitenwereld. De spits verdeelt de meningen, maar Hans Kraay junior is er vrij zeker van dat Feyenoord een goede zet heeft gedaan. De tv-presentator en oud-profvoetballer is benieuwd hoe Kramer het gaat doen.

voetbalzone

Vorig seizoen maakte Kramer er in dienst van ADO Den Haag zeventien in de Eredivisie. Kraay junior rekent voor dat Kramer daarbij vijftig procent van de tijd op zijn eigen helft speelde met zijn Haagse club. “Dan kun je er 22 maken bij Feyenoord. Zonder twijfel. Zet Kazim-Richards in de spits en die maakt er in dertig wedstrijden vijftien. Wie zou jij dan kiezen?”, aldus Kraay junior in Voetbal International.

Toch plaatst hij een kritische kanttekening in het weekblad. “Ik vraag me wel af waarom ze hem uitgerekend nu halen. Ze hebben al vijf, zes keer de kans gehad. Nu valt de voorbereiding tegen en halen ze hem alsnog. Deze jongen kan slagen, maar alleen als hij speelt”, waarschuwt Kraay junior.

Bezig met laden …