voetbalzone

‘Ik was beter dan anderen bij City, ze zullen zich nu voor het hoofd slaan’

Peter Nusselder27 nov 2013, 11:30
Laatst bijgewerkt: 27 nov 2013, 11:30
Advertentie

Kolo Touré heeft het uitstekend naar zijn zin bij Liverpool, maar het zit de verdediger nog steeds niet lekker dat hij afgelopen zomer weg moest bij Manchester City. De 32-jarige Ivoriaan zat in het Etihad Stadium vooral op de bank, terwijl hij bij zijn nieuwe werkgever volop aan spelen toekomt.

/

The Reds doen het dit seizoen zelfs beter dan Man City, dat voorlopig op de vierde plaats staat in de Premier League. Dat Touré moest vertrekken, kan hij nog altijd moeilijk begrijpen. “Ik was beter dan sommige andere spelers daar, maar toch werd ik op de reservebank gezet”, tekenen Engelse media op uit de mond van de routinier. “Voordat ik wegging, vertelde ik de mensen die het voor het zeggen hebben al dat ze er spijt van zouden krijgen.”

“Er werd beweerd dat mijn carrière erop zou zitten en dat ik nooit meer mijn oude niveau zou halen. Maar nu zit ik bij Liverpool”, vervolgt de international van Ivoorkust. “En ik weet zeker dat ze zich bij City voor het hoofd zullen slaan, als ze zien hoe ik presteer.” Trainer Manuel Pellegrini is ondertussen naarstig op zoek naar defensieve versterking voor the Citizens, mede omdat Vincent Kompany geblesseerd is.

Bezig met laden …