voetbalzone

‘Ik was enorm onder de indruk van de PSV-fans tijdens die wedstrijd’

Gijs Freriks02 nov 2015, 17:55
Laatst bijgewerkt: 02 nov 2015, 17:55
Advertentie

VfL Wolfsburg is voor het Champions League-duel met PSV de favoriet, maar trainer Dieter Hecking weet dat de tegenstander uit Eindhoven niet onderschat moet worden en vertelde tijdens de persconferentie dat de achterban in het Philips Stadion de thuisploeg dinsdagavond misschien wel een steuntje in de rug kan geven.

voetbalzone

“Ik was enorm onder de indruk van de steun van de fans tijdens de wedstrijd tegen Manchester United. Daar zullen we rekening mee moeten houden”, zo wordt Hecking op de website van PSV geciteerd. “PSV heeft minder sterke punten, maar vooral veel sterke momenten. Het vorige duel tussen beide ploegen ging behoorlijk gelijk op. Wij waren net wat beslissender en dat maakte het verschil.”

“Wij spelen altijd voor de winst. Morgen ook, maar we moeten zien wat haalbaar is. Ik verwacht dat de supporters PSV enorm ondersteunen. Dat is iets waar we mee om moeten gaan.” De coach vertelde de spectaculaire wedstrijd tegen De Graafschap niet te hebben gezien: “Omdat ik niet denk dat die veel op de wedstrijd van morgen zal lijken. Dat PSV drie goals tegen kreeg zegt mij ook niets. Misschien deden ze het na een goede voorsprong wat rustiger aan. Bovendien scoren ze ook gewoon zes keer.”

Bezig met laden …