voetbalzone

‘Ik was in Nederland voor iemand anders, maar Dembélé viel op’

Daniel Cabot Kerkdijk12 sep 2010, 11:07
Laatst bijgewerkt: 12 sep 2010, 11:07
Advertentie

Het nieuws dat Fulham-aanvaller Bobby Zamora zijn been heeft gebroken in het gewonnen duel met Wolverhampton Wanderers (2-1) is bij de Londenaren ingeslagen als een bom. Nu Zamora tenminste vier maanden is uitgeschakeld hebben de Cottagers hun hoop gevestigd op Moussa Dembélé (23), die mede dankzij twee doelpunten in het duel met de Wolves zijn draai gevonden lijkt te hebben.

/

“Het was een grote teleurstelling om Bobby kwijt te raken, maar Moussa is een geweldige speler”, prijst Fulham-manager Mark Hughes de Belg in de Britse media. “Altijd als hij de bal heeft denk je dat er iets staat te gebeuren. Op het moment zijn er niet veel spelers zoals hij in de Premier League.”

“Ik ging op bezoek bij een wedstrijd in Nederland. Hoewel ik daar voor iemand anders was sprong hij me in het oog”, vervolgt Hughes. “Toen we de kans kregen hem vast te leggen zijn we er voor gegaan. We zijn erg blij dat hij hier is, hij gaat het goed doen.” Dembélé stapte deze zomer voor ongeveer zes miljoen euro over van Alkmaar naar Londen. In drie competitie duels voor Fulham heeft de Belg twee doelpunten weten te maken. Daarvoor kwam hij tot 118 optredens voor AZ waarin hij 24 maal tot scoren kwam.

Bezig met laden …