voetbalzone

'Ik was verrast over de interesse van Real Madrid, maar je zegt geen 'nee''

Daniel Cabot Kerkdijk24 mei 2011, 14:37
Laatst bijgewerkt: 24 mei 2011, 14:37
Advertentie

In navolging van Nuri Sahin en Hamit Altintop verbond José María Calléjón zich maandag voor vijf seizoenen aan Real Madrid. De aanvaller van Espanyol, die de jeugdopleiding van de hoofdstedelingen doorliep, had niet op de belangstelling van de Koninklijke gerekend. "Ik ben erg blij dat ik naar de beste club ter wereld ga. Ik denk niet aan een andere club, ik wil voor Real spelen."

/

Callejón maakte medio 2008 de overstap naar Espanyol, nadat hij bij Real Madrid niet verder was gekomen dan de reserves. "Ik heb niet met José Mourinho gesproken, maar toen ik hoorde dat Real interesse had om mij terug te kopen, was ik verrast. Tegen Real Madrid zeg je echter geen 'nee'. Ik kijk erg uit naar mijn nieuwe avontuur. Ik ben erg blij dat Real Madrid haar jeugdspelers een tweede kans geeft."

De 24-jarige Callejón speelde nimmer in de hoofdmacht van Real Madrid, maar wel met Real Madrid Castilla in de Segunda División A en B. In de zomer van 2008, na 42 wedstrijden en 21 doelpunten voor de reserves van Real, maakte de aanvaller voor een bedrag van 1,2 miljoen euro de overstap naar Espanyol. Daar kwam hij in drie seizoenen tijd tot 97 duels en tien treffers.

Bezig met laden …