voetbalzone

'Ik was wel verrast dat een verhuurde speler een afscheidsbrief schreef'

Bart Kruyt28 feb 2014, 15:36
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2014, 15:36
Advertentie

Liverpool trok in de zomer Simon Mignolet aan en daarom besloot José Reina om te vertrekken. De keeper liet zich verhuren aan Napoli, maar heeft nog een doorlopend contract bij Liverpool. In de zomer keert hij normaal gesproken terug naar Engeland, maar Brendan Rodgers rekent daar niet op: "Hij heeft al een afscheidsbrief geschreven, toch?", zegt de manager van the Reds.

voetbalzone

Na zijn vertrek naar Italië publiceerde Reina een open brief, waarin hij de fans van Liverpool bedankte voor de mooie tijd en aangaf dat hij weer met de beste coach die hij ooit tegenkwam (Rafael Benítez) zou gaan samenwerken. "Ik was wel verrast dat een verhuurde speler een afscheidsbrief schreef", zegt Rodgers. "Ik dacht dat hij wel terug zou komen, maar Pepe heeft heel duidelijk gemaakt dat hij is vertrokken bij Liverpool."

"Het lijkt erop dat hij een beslissing heeft genomen", vervolgt Rodgers, die vorig seizoen nog samenwerkte met Reina. De Spanjaard maakte in het voetbaljaar 2012/13 echter behoorlijk wat fouten en daarom besloot Rodgers om Mignolet binnen te halen. De Belg is in zijn periode op Anfield ook zeker niet foutloos gebleken, maar voor Reina lijkt geen plek meer te zijn.

Bezig met laden …