voetbalzone

‘Ik weet dat Juventus en Internazionale achter hem aanzitten’

Gijs Freriks11 nov 2016, 13:28
Laatst bijgewerkt: 11 nov 2016, 13:28
Advertentie

Het is nog geen uitgemaakte zaak waar Domenico Berardi volgend seizoen voetbalt. Sassuolo-voorzitter Giorgio Squinzi liet in de zomer weten dat de speler na dit seizoen naar Juventus zou vertrekken, maar dit werd later tegengesproken door zijn eigen technisch directeur. Nu spreekt ook Berardi’s zaakwaarnemer zich uit over de toekomst van zijn cliënt.

/

“Het is pas november, dus een vraag beantwoorden over de toekomst van Domenico is niet makkelijk”, zegt Simone Seghedoni in de Italiaanse media. “Maar ik weet wel dat zowel Juventus als Internazionale nog achter hem aanzitten.” Ondanks de interesse van de topclubs denkt de agent niet dat Berardi in de winter al naar een van deze clubs vertrekt.

“Afgelopen zomer heeft hij een heel duidelijke keuze gemaakt door te blijven bij Sassuolo, maar na dit seizoen kan er natuurlijk nog van alles gebeuren.” Of Juventus en Inter een kans maken bij de 22-jarige linkspoot, is nog afwachten. “Domenico heeft een sterke eigen wil. Hij en niemand anders bepaalt zijn toekomst.”

Bezig met laden …