voetbalzone

‘Ik weet niet of ik bij Ajax blijf, maar ook niet of ik moet vertrekken’

Gijs Freriks13 apr 2016, 11:33
Laatst bijgewerkt: 13 apr 2016, 11:33
Advertentie

Arek Milik heeft bij Ajax een contract tot de zomer van 2019, maar niets is zo veranderlijk als de voetballerij en de aanvaller durft in een interview met de papieren editie van Ajax Life dan ook niet te beloven dat hij volgend seizoen nog in Amsterdam speelt.

/

“Ik zal een eerlijk antwoord geven, zoals ik het nú voel. Ik weet niet zeker of ik blijf, maar ook niet of ik moet vertrekken. Als we kampioen worden, kan ik mezelf met Ajax in de Champions League op het hoogste podium presenteren. Volgend jaar ben ik beter en is Ajax als ploeg ook beter”, aldus de 22-jarige Milik.

De Pool zegt dat hij ‘doelen’ nastreeft en dat hij op dit moment niet denkt dat hij de Champions League gaat winnen. “Maar waarom zou dat niet kunnen? Zo leef ik nu. Ik moet keihard werken, dan is er veel mogelijk. Als een ander het kan, waarom ik dan niet”, aldus Milik.

De international werd de afgelopen weken nog gelinkt aan Barcelona, Bayern München, Arsenal, Leicester City, Everton, Lazio, Internazionale, Juventus en Olympique Marseille. Oud-aanvaller en landgenoot Andrzej Juskowiak zei vervolgens in SportoweFakty dat Milik misschien het beste naar VfL Wolfsburg kan gaan: “Wolfsburg heeft moeite met scoren en als Arek zo doorgaat, dan zou hij ongelooflijk snel een ster kunnen worden bij Wolfsburg.”

Bezig met laden …